تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۴
کد خبر : 17034

برگزاری هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر در تبریز

برگزاری هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر در تبریز
رئیس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریز خبر داد: هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر ۲۳ آبان ماه جاری با حضور شرکت هایی از استان های یزد، خراسان، مرکزی، فارس، تهران و آذربایجان غربی و مهمانان و غرفه داران خارجی در تبریز برگزار می شود.

به گزارش تابان خبر، میرمحمد پور اقدم شربیانی روز دوشنبه در نشست خبری به نحوه قیمت گذاری طلا و فروش آن به خریداران اشاره کرد و افزود: قیمت طلا به علاوه اجرت ساخت (که متغیر است) و سود فروشنده حداکثر تا هفت درصد به علاوه ارزش افزوده ( ۹ درصد اجرت ساخت و سود) فرمول فروش طلا در زرگری هاست و اگر غیر از این باشد تخلف محسوب می شود و قابل پیگیری از طریق بازرسی اتحادیه و تعزیرات است.

وی اعلام کرد: در ۶ ماه نخست امسال، ۲۳۵ گشت بازرسی از زرگری های تبریز صورت گرفته و منجر به پلمب ۵۰ واحد شده که اغلب به دلیل نداشتن پروانه کسب بوده و کمتر از ۲ درصد مربوط به سایر تخلف هاست.

رئیس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریز از برگزاری هجدهمین نمایشگاه طلا و جواهر و دومین همایش فعالان این عرصه در تبریز خبر داد و گفت: این نمایشگاه و همایش ۲۳ آبان ماه جاری با حضور شرکت هایی از استان های یزد، خراسان، مرکزی، فارس، تهران و آذربایجان غربی و مهمانان و غرفه داران خارجی برگزار خواهد شد.

 

شربیانی افزود: یکصد شرکت فعال در زمینه ساخت و تولید طلا و جواهر در این نمایشگاه حضور خواهند داشت و غرفه هایی نیز به شرکت های ترکیه ای اختصاص می یابد ضمن اینکه در همایش یک روزه نیز مشکلات و محدودیت ها صنف مطرح و راه حل های لازم برای خروج از مشکلات و محدودیت ها در این همایش ارایه می شود.

 

وی ادامه داد: هنر صنعت طلا، زنجیره بزرگی است که از معدن آغاز شده و در دستان خریداران پایان می پذیرد از این رو باید داشته هایمان در این هنر صنعت را تقویت و نقطه ضعف ها را برطرف کنیم.

 

شربیانی همچنین به مطرح شدن سرقت از معدن طلای اندریان از سوی افراد سودجو اشاره کرد و گفت: متاسفانه این معدن آنگونه که باید برای استان عایدی نداشته در صورتیکه طرفیت بزرگی است و باید از داشته های استان به نحو مطلوب استفاده شود.

شربیانی با بیان اینکه مطرح کردن عدم پرداخت مالیات از سوی فعالان این صنف، اجحاف و ظلم به این قشر است، گفت: اگر ضرایب مالیاتی واقعی شود مالیات واقعی از فعالان تمامی بخش ها به ویژه طلا و جواهر اخذ خواهد شد.

 

وی اظهار کرد: برخی از طلافروشان به دلیل رکود حاکم بر بازار با سود کمتر از هفت درصد در گرم طلا را به خریداران عرضه می کنند اما مالیاتی که از آنها گرفته می شود بر اساس نرخ هفت درصد سود محاسبه و اخذ می شود یا در هر قطعه سکه تمام که سود خالص کمتر از هشت میلیون ریال است با قیمت یک قطعه محاسبه و گرفته می شود که درست نیست.

 

شربیانی بیان کرد: همچنین اخذ ارزش افزوده از اصل طلا که در ۱۲ سال گذشته چالش اصلی صنف هنر صنعت طلای استان و کشور بود که با دوندگی های بسیار، اخذ این نوع مالیات به سود و اجرت ساخت تعلق گرفت.

 

وی با بیان اینکه اتحادیه طلا و جواهر تبریز بعد از تهران دومین اتحادیه تاسیس شده این صنف در کشور است، ادامه داد: در حال حاضر ۲ هزار و ۳۰۰ عضو فعال داریم و بیش از ۶ هزار نفر در ۲۱ رسته این صنف فعال هستند.

 

شربیانی افزود: آذربایجان شرقی به همراه تهران، اصفهان، یزد و خراسان رضوی از استان های مطرح در تولید مصنوعات فلزی گرانبها در کشور به شمار می رود و تولیدات تبریز به قدری با کیفیت هستند که در شهرهای دیگر ایران به عنوان طلای تُرک خرید و فروش می شود و از برندهای ایتالیایی هم بهتر است.

 

وی گفت: به رغم اینکه کارهای خوبی در تبریز تولید و عرضه می شود اما برای به دست آوردن بازار منطقه به ویژه حاشیه خلیج فارس باید بسترها فراهم شود و برندسازی در دستور کار قرار گیرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 × چهار =