تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۲
کد خبر : 3417

تنها یک درصد گردش مالی ۱۰ هزار میلیارد تومانی مس‌سونگون در آذربایجان است

تنها یک درصد گردش مالی ۱۰ هزار میلیارد تومانی مس‌سونگون در آذربایجان است

نادر ارسلانی در بازدید از معدن مس انجرد این مجموعه عظیم تولیدی و صنعتی یکی از ظرفیت‌های عظیم معدنی استان و منطقه ارسباران در حوزه اشتغال و کارآفرینی برشمرد. وی یکی از نیازهای عمومی کشورمان به‌خصوص منطقه اهر و ارسباران را اشتغال پایدار برای جوانان این منطقه بسیار مستعد به‌خصوص در حوزه معدن ذکر کرد

نادر ارسلانی در بازدید از معدن مس انجرد این مجموعه عظیم تولیدی و صنعتی یکی از ظرفیت‌های عظیم معدنی استان و منطقه ارسباران در حوزه اشتغال و کارآفرینی برشمرد.

وی یکی از نیازهای عمومی کشورمان به‌خصوص منطقه اهر و ارسباران را اشتغال پایدار برای جوانان این منطقه بسیار مستعد به‌خصوص در حوزه معدن ذکر کرد و بر ضرورت حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی منطقه، به‌خصوص در این حوزه تاکید کرد.

ارسلانی، اهر و منطقه ارسباران را از مناطق مستعد در حوزه معدن و یکی از مناطق  معدنی مهم ایران برشمرد که متاسفانه با وجود معادن منحصر به‌فرد مس و طلا و سایر معادن همچنان از رشد مناسبی برخوردار نمی‌باشد.

این مقام مسوول خام فروشی فرآورده‌های معدنی را یکی مشکلات عدیده صنعت مس عنوان کرد و افزود: متاسفانه سال‌های سال است مس به صورت کنسانتره از استان و حتی از کشور خارج می‌شود که اگر تدبیر لازم برای ایجاد صنایع جنبی صورت گیرد مطمئنا شاهد افزایش  اشتغال پایدار وکاهش نرخ بیکاری در این منطقه خواهیم بود.

وی تاکید کرد: انتظار داریم دستگاه‌های مرتبط و مدیران ارشد مجتمع‌های معدنی اعم از دولتی و خصوصی به امر مهم ایجاد صنایع تبدیلی و پائین دست مس ورود جدی کنند و با مواد اولیه به محصول گام‌های عملی در این زمینه بردارند.

ارسلانی با انتقاد از برخی کم لطفی‌ها در حق مردم آذربایجان یادآور شد: از گردش مالی ۱۰ هزار میلیارد تومانی مس‌سونگون، تنها یک‌هزار میلیارد تومان در آذربایجان‌شرقی در این استان انجام می‌شود و مابقی مربوط به خارج از استان است.

وی از آمادگی معاونت علمی سپاه عاشورا برای تامین نیازمندی‌های این معدن و ارائه ایده‌های مرتبط توسط نخبگان بسیجی فعال در حوزه معدن خبر داد.

این مقام مسوول بیان کرد: نخبگان بسیجی به راحتی می‌توانند مشکلات در حوزه‌های مختلف را به درستی شناسایی کرده و راهکارهای مربوط به اجرای آن را مطرح و حتی دلائل عدم عملیاتی شدن آن را نیز بررسی کنند تا راهکارهای رفع مشکلات نیز به دست آید و حوزه معدن یکی از این حوزه‌ها می‌باشد

وی، نتیجه فعالیت‌های بسیج علمی، پژوهشی و فناوری آذربایجان‌شرقی را  تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌های دانش بنیان، کمک به تسهیل چرخه ایده تا ثروت، اشتغال پایدار، افزایش ارزش افزوده محصولات و اقتصاد دانش بنیان عنوان کرد.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

2 × سه =