تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ دی ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۶
کد خبر : 3560

نامش مرهم دلها و راهش تعالی دنیا و آخرت

نامش مرهم دلها و راهش تعالی دنیا و آخرت

به گزارش تابان خبر، راه متعالی مقاومت را با جان و دل و از لحظه تولد به زیبایی ترسیم کرد تا حدی که در غربت مادر چشم به جهان گشود و در طول زندگی‌اش با مقاومت و حمایت‌های بی‌دیغ‌اش از ختمی مرتبت و سپس حریم ولایت، فرصت‌های بی‌شماری را از تهدیدهای پیش‌رویش رقم زد. آری

به گزارش تابان خبر، راه متعالی مقاومت را با جان و دل و از لحظه تولد به زیبایی ترسیم کرد تا حدی که در غربت مادر چشم به جهان گشود و در طول زندگی‌اش با مقاومت و حمایت‌های بی‌دیغ‌اش از ختمی مرتبت و سپس حریم ولایت، فرصت‌های بی‌شماری را از تهدیدهای پیش‌رویش رقم زد.

آری این اسوه مقاومت بر اساس آنچه که در کتاب «فاطمه، فاطمه است» نوشته شده است، «در کوره‌های سختی، فقر، مبارزه، آموزش‌های عمیق و شگفت انسانی پیامبر (ص) پرورش یافت و ناب شد».

وی به واسطه روحیه مقاومت در همه ابعاد زن بودن نمونه شده بود؛ «مظهر یک دختر برای پدرش؛ مظهر یک همسر برای شویش؛ مظهر یک مادر برای فرزندش و در نهایت مظهر یک زن مبارز و مسئول در برابر زمانه و سرنوشت جامعه‌اش»؛ به همین دلیل هم می‌توان ایستادگی و مقاومت را عامل موفقیت و فاطمه را اسوه آن به شمار آورد.

عضو مجلس خبرگان رهبری نیز همزمان با سالروز شهادت بانوی دوعالم این گونه می‌گوید: حضرت فاطمه زهرا (س) در مکتب تربیتی اسلام  و در محضر رسول خدا پرورش یافت و به اوج کمال و مقام عالیه الهی رسید تا جایی که از ایشان می‌توان به عنوان یک الگوی تمام عیار سخن به میان آورد و صبر و استقامت این بانوی بزرگ اسلام را در زمره یکی از فضائل برجسته‌اش مورد بررسی قرار داد.

آیت‌الله «محمدتقی پورمحمدی» در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ایشان نه تنها در خانه پدری بلکه پس از ازدواج نیز بسیار ساده‌زیست بود و حتی از حضرت علی (ع) به عنوان یک شوهر نیز درخواستی نداشت.

وی اضافه کرد: وقتی امیرالمومنین (ع) از وی سئوال می‌کردند که چرا نیازهای خانه را به وی انتقال نداده‌اند، می‌فرمود که از خداوند خجالت می‌کشم که مبادا درخواستی داشته باشم که از عهده شما خارج باشد.

وی ادامه می‌دهد: حضرت فاطمه زهرا (س) در همه مشکلات حضرت علی (ع) در کنار ایشان بود و با صبر و استقامت خود تلاش می‌کرد تا از حریم ولایت دفاع کرده و رضای الهی را کسب کند.

امام جمعه مراغه بیان کرد: حتی روزی که به در خانه علی (ع) هجوم آوردند تا حاضران در خانه را پس از رحلت پیامبر(ص) برای بیعت نزد ابوبکر ببرند، زهرا (س) در مقام پاسخ برآمد؛ در آن واقعه حضرت زهرا (س) بی‌هوش شد و وقتی به هوش آمد بلافاصله سراغ پسرعمویش علی (ع) را گرفت؛ حضرت زهرا(س) از دامن امیرالمومنین(ع) گرفت و رهایی‌اش را خواست که با تازیانه مواجه شد.

وی حضرت فاطمه زهرا (س) را نخستین شهید راه ولایت خواند و افزود: صبر و مقاومت ایشان در خطبه «فدکیه» و دفاع آتشین این بانو از ولایت نیز بار دیگر به اثبات رسید؛ خروشی حماسی که نه به خاطر همسرش بلکه به خاطر حریم ولایت به ظهور رسید.

وی تاکید کرد: زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) سرشار از درس ایثار و ایستادگی و دفاع از ولایت است و به جرات می‌توان از ایشان به عنوان یک اسوه صبر و استقامت یاد کرد؛ اسوه‌ای که بیش از پیش باید در مورد فضایل ایشان سخن گفت و ابعاد مختلف شخصیتی این بانو را تبیین کرد.

امام خمینی(ره) نیز درباره شخصیت والا و کامل آن بانوی بزرگوار اینگونه فرموده بود که «تمام ابعادی که برای زن و یک انسان متصور است، در فاطمه زهرا(س) جلوه کرده بود؛ یک زن معمولی نبود؛ یک زن روحانی، یک زن ملکوتی، یک انسان به تمام معنا انسان، تمام نسخه انسانیت، تمام حقیقت زن و تمام حقیقت انسان.

فاطمه، فاطمه است و بر اساس حدیثی از پیامبر اکرم (ص)، رضایت ایشان معیاری برای رضایت خداوند متعال از انسان است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.