تاریخ انتشار : جمعه ۱ تیر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳
کد خبر : 14705

نوشابه انرژی‌زای ارگانیک اسکوبی، جایگزین نوشابه‌های گازدار مضر

نوشابه انرژی‌زای ارگانیک اسکوبی، جایگزین نوشابه‌های گازدار مضر
یک متخصص طب سنتی و مکمل دانش آموخته خارج از کشور می گوید: نوشابه ی دتاکس پروبیوتیک با نام" اسکوبی"( سکنجبین فرآوری شده انرژی زای و ارگانیک) که جایگزین مناسب و مفیدی برای مصرف روزانه ی مردم به جای نوشابه است، این نوشیدنی ارگانیک به عنوان سم زدای قوی دارای میکرو ارگانیسم های مفید برای بدن است که در واقع یک نوع سکنجبین تخمیر استیکی(سرکه‌ای) به شکل ارگانیک عرضه می شود. 

سرویس بهداشت و سلامت تابان خبر: امروزه مصرف روزانه نوشابه های گازدار برای بیشتر مردم مانند نوشیدن آب، عادی شده است به طوریکه این نوشیدنی های خوش رنگ اما مضر با طعم های وسوسه کننده، قیمت مناسب و‌ دسترسی راحت، به خوبی در سبد خرید خانوارها جا خوش کرده است، کمتر کسی متوجه مضرات و‌ خطرات مصرف روزانه نوشابه های گازدار برای بدن هستند در حالیکه طبق گفته ی متخصصان، بروز بیماری های متعددی از پوکی استخوان گرفته تا مستعد کردن بستر بدن برای بروز انواع سرطان را می توان از اثرات مرگبار نوشیدنی های گازدار نام برد.

دکتر یوسف رفیعی بیرامی -متخصص طب سنتی و مکمل دانش آموخته خارج از کشور در خصوص تولید محصول دانش بنیان نوشابه ی دتاکس پروبیوتیک با نام” اسکوبی”( سکنجبین فرآوری شده انرژی زای و ارگانیک) که جایگزین مناسب و مفیدی برای مصرف روزانه ی مردم به جای نوشابه است، به تابان خبر، می‌گوید: این نوشیدنی ارگانیک به عنوان سم زدای قوی دارای میکرو ارگانیسم های مفید برای بدن است که در واقع یک نوع سکنجبین تخمیر استیکی(سرکه‌ای) به شکل ارگانیک عرضه می شود.

او مهم‌ترین خواص این نوشابه را انرژی زا بودن آن عنوان می کند و ادامه‌ می دهد: این نوشیدنی به دلیل داشتن خاصیت سم زدایی بدن، از بین بردن فلزات سنگین و سمومات و  رسوبات و اضافات بدن خاصیت  تصفیه کننده خون دارد و میکروالمان های آزاد سرگردان خون را پاکسازی می کند، که اگر به عنوان نوشیدنی مفید طب سنتی، جایگزین نوشابه های مضر مصرفی روزانه شود فواید زیادی برای بدن به همراه خواهد داشت.

دکتر رفیعی با اشاره به رساله سکنجبینیه برگرفته از کتب حکیم زکریای رازی در طب سنتی، تشریح می کند: سکنجبین به نوبه ی خود خواص زیادی به عنوان دوا الجامع ( خاصیت درمانی جامع) دارد و این محصول نیز تشکیل شده از سکنجبین بوده و در مورد خواص آن هیچ گونه اغراقی نشده است، در کتب طب سنتی مصرف سکنجبین و نوشابه های تخمیری نظیر ماء الشعیر طبی که به لحاظ فرمالیسایون نظیر اسکوبی است به مثال یک کدبانوی همه فن حریف تشبیه می کنند همانند زنی که وقتی وارد یک خانه ی مسکونی متروکه می شود و آن خانه را به طور کامل سروسامان می دهد، این نوشابه نیز وقتی وارد بدن می شود بدن را سم زدایی و رسوب زدایی می کند و باعث بازگشایی عروق بدن، پاکسازی و درمان کبد چرب، دفع سنگ های کلیه، مجرای ادراری و مجرای گوارشی می شود.

او با تاکید بر اینکه نوشابه اثر درمانی خاصی روی سرطان و یاخته های غیر طبیعی بدن دارد، می گوید: با توجه به اینکه سکنجبین از خود خاصیت محلل دارد می تواند به آرامی تومورها و یافته‌های غیرطبیعی بدن را به حالت غیرفعال دربیاورد و باعث از بین رفتن و حل شدن این قبیل اضافات در بدن شود.

این متخصص طب سنتی و مکمل دانش آموخته خارج از کشور، ادامه می دهد: پایه و اساس درمان در طب سنتی روی مثلث خاصی به نام مثلث الکیان قرار دارد که سه زاویه ی آن را آب، نمک و روغن تشکیل می دهد، این سه مورد جزو شیرابه ی بدن محسوب می شود تا زمانیکه این سه مورد اصلاح نشود هیچ بیماری در بدن درمان نمی شود.

دکتر رفیعی در خصوص انگیزه ی خود برای تولید سکنجبین انرژی زا می گوید: در بحث آب ما به دنبال یک نوشیدنی بودیم که آب در آن فرآوری شود و برای مردم نوشیدنی خوشایند و خوش طعم و جایگزین درمانی برای نوشیدنی های گازدار به ویژه نوشابه شود تا خاصیت درمانی قابل توجهی را برای بدن اعمال کند چون تا زمانیکه  شیرابه ی بدن اصلاح نشود نمی توانیم با دارو و درمان به نتیجه ی مطلوب درمانی دست پیدا کنیم.

او در مورد زمان استفاده از این‌نوشیدنی درمانی، یادآور می شود: علم تغذیه مصرف هر نوشیدنی در حین غذا خوردن را مجاز نمی داند، بهتر است این نوشیدنی نیز قبل از غذا مورد استفاده قرار گیرد به ویژه کسانی که می خواهند چاق شوند آن را قبل از غذا میل کنند ولی کسانی که چاق بوده و از مشکلات گرفتگی عروقی و کبد چرب رنج می برند توصیه می شود بعد از غذا میل کنند.

او با بیان اینکه امروز محصول اسکویی ترکیب جدیدی از تخمیر پروبیوتیکی باکتری و قارچ است که برای اولین بار در نمایشگاه بین المللی تبریز اکران رسمی شد، می‌گوید: این محصول از جهاد کشاورزی مجوز تولید و فرآوری دریافت کرده است و در حال حاضر تولید نیمه صنعتی داریم، به دنبال احداث کارخانه ی تولید این نوشیدنی در آینده هستیم.

این متخصص طب سنتی و مکمل دانش آموخته خارج از کشور ادامه می دهد: تمامی افراد در سنین مختلف می توانند از این نوشیدنی با خاصیت درمانی استفاده کنند و استفاده ی آن در بیماران و همه رده سنین از بعد از اتمام شیرخوارگی تا پیری مجاز است البته بیمارانی که دستگاه گوارشی ضعیفی دارند و یا زخم معده و التهاب فعالی در معده و دستگاه گوارش دارند می توانند با رقیق کردن این نوشیدنی، آن را به خوبی استفاده کنند.

او با انتقاد از اطلاع رسانی جهت برگزاری نمایشگاه صنایع نوشیدنی، می گوید: متاسفانه تبلیغات جهت برگزاری نمایشگاه در سطح شهر ضعیف بود، فراخوان آنچنانی برای مردم ارائه نشده بود علاوه بر اینکه عوام حضور پر شور ندارند بلکه شاهد حضور خواص نیز که در این زمینه به خرید و فروش می پردازند، نیز نبودیم.

 

گفتگو از :لیلا جلیلی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

دو × پنج =