تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
کد خبر : 14515

کسب رتبه نخست نظارت بهداشتی کشور توسط دامپزشکی آذربایجان‌شرقی

کسب رتبه نخست نظارت بهداشتی کشور توسط دامپزشکی آذربایجان‌شرقی
معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: در نظارت بهداشتی در کل کشور رتبه اول را کسب کرده‌ایم. 

به گزارش تابان خبر،  اکبر خداداد، معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی آذربایجان‌شرقی در سلسله نشست‌های رسانه‌ای رسم خدمت ویژه گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: شعار جامع جهانی دامپزشکی در کنترل و بهداشت غذایی از مزرعه تا سفره کلیات وظایف ما را نشان می‌دهد.

کسب رتبه نخست نظارت بهداشتی کشور توسط دامپزشکی آذربایجان‌شرقی

وی با بیان اینکه دامپزشکی به عنوان دومین صنعت سرمایه‌ای کشور وظایفی دارد، گفت: امنیت غذایی و سلامت جامعه و حفظ استانداردهای بهداشتی جزو اصلی‌ترین وظایف ماست.

معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی استان خاطرنشان کرد: اداره کل ما 300 نفر پرسنل دارد؛ باید فرهنگسازی در جامعه ایجاد شود که تمامی افراد باید به عنوان ناظر عمل کند زیرا ما با این تعداد پرسنل نمی‌توانیم کل استان را پوشش بدهیم.

وی متذکر شد: گزارش دهی مردم و رسانه‌ها به منزله مچ‌گیری از آن بخش نیست و ما بیشتر به دیده مساعدت و بازوی کار می‌بینیم.

خداداد بیان داشت: نظارت بر عهده مردم است و این رویه در کل جهان جاافتاده می‌باشد.

وی یادآور شد: افتتاح 5 واحد صنعتی دامداری و کشتارگاهی، رسیدن 5 واحد کارخانه به مرحله بهره‌برداری، صدور کد آی آر برای 6 واحد، تاسیس 4 کشتارگاه صنعتی، بهره‌برداری و صدور بهداشتی برای 12 واحد بسته‌بندی فرآورده‌های دامی، تعطیلی دو کشتارگاه غیرصنعتی جزو آمار سه ساله حوزه نظارتی است.

خداداد به اعتبارات سفر اول ریاست جمهور اشاره کرد و گفت: کنترل بیماری در آزمایشگاه مرکزی تبریز راه‌اندازی شد و در حال حاضر در سریع‌ترین زمان کنترل بیماری و صدور جواز صادرات انجام می‌گیرد.

وی اضافه کرد: بالغ بر 200 هزار آزمایش قبلا به تهران می‌فرستادیم که الان خودمان انجام می‌دهیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی استان بیان داشت: در خود کرونا مظلومیت دامپزشکی دیده شد زیرا فرض کنید پرسنل به دورترین نقطه روستایی رفته ولی دامدار اجازه واکسیناسیون نمی‌دهد.

وی اضافه کرد: عمده مشکل دامپزشکی عدم همکاری جامعه هدف است.

خداداد گفت: آنفولانزای پرندگان اگر سد حیوانی را رد کند، تلفات انسانی بالای 70 درصد خواهد شد و این سدی که اجازه نمی‌دهد از پرندگان به جامعه انسانی وارد شود، دامپزشکی است.

وی ادامه داد: در هر لحظه از شبانه‌روزی ما پایش آنفولانزای پرندگان داریم و اگر دامپزشکی فعالیت خود را کاهش دهد با تلفات بسیار خطرناک‌تر از کرونا روبرو خواهیم شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دامپزشکی استان یادآور شد: کشتارگاه دام شهرداری میانه و کشتارگاه دام شهرداری هریس به علت سنتی بودن تعطیل شده است.

وی گفت: در حیوانات خانگی یک مورد از بیماری خطرناک ندیده‌ایم زیرا این حیوانات از سیاست انسانی تبعیت می‌کند و با توجه به اینکه اکثرا قشر مرفه دست به نگهداری حیوانات خانگی می‌کند از این‌رو مدام واکسن و درمان آنها به صورت منظم انجام می‌گیرد.

خداداد ابراز کرد: در نظارت بهداشتی در کل کشور رتبه اول را کسب کرده‌ایم.

وی یادآور شد: 47 اکیپ ثابت و 67 اکیپ سایر و 128 دکتر دامپزشک مستقر در این اکیپ‌ها، 53 نفر نیز ناظر شرعی برای عید قربان در سراسر استان خواهد بود.

خداداد گفت: گوشتی که تک سمی یا نوشخواری باشد در آزمایشگاه پی سی آر ما تعیین می‌شود و طبق این بررسی هیچ گوشت تک سُمی به سر سفره نرفته است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

1 + 16 =